Luxusné kľučky na dvere. Poznáte ceny za tie najlepšie kúsky?

Luxusné kľučky na dvere. Poznáte ceny za tie najlepšie kúsky?

Viete, koľko stojí bežná kľučka na dvere? Aj medzi kľučkami nájdete priemerné kúsky za pár eur pre bežných smrteľníkov, ale aj rôzne dizajnové vychytávky vhodné do tých najluxusnejších príbytkov. Spoznajte s nami rolls royce modely medzi dverovými kľučkami a zistite, koľko peňazí by ste na ne potrebovali.

zlatá kľučka

Zdroj: mp-kovania.sk

POZLÁTENÉ 24 KARÁTOVÝM ZLATOM

Od istého veku sa vraj nepatrí, aby ženy nosili bižutériu a od istého spoločenského postavenia sa očakáva aj tomu zodpovedajúci majetok. Vyššie príjmové skupiny sa preto vždy radšej obzerajú po drahších veciach a zlato býva ich najobľúbenejším kovom. Kľučky pozlátené 24 karátovým zlatom sú „must have“ každého honosného príbytku. Vyzerajú naozaj prepychovo a v podstate nevychádzajú z módy. Cena pozlátených kľučiek na dvere sa pohybuje od 500 EUR za sadu na jedny dvere.

SWAROVSKI KRYŠTÁL

Pre tých, ktorým je zlato málo a chcú sa vyslovene kúpať v žiarivých drahokamoch, existujú na trhu kľučky, do ktorých sú priamo zapracované drahé kamene. Či už je to jeden veľký kryštál alebo pás maličkých vybrúsených kryštálov trblietajúcich sa široko-ďaleko, vkusu sa naozaj medze nekladú. Za kľučky so Swarovski kryštálmi zaplatíte v priemere 400 EUR za sadu – podľa množstva a veľkosti vložených kameňov.

Pozri tiež: Cukor je skvelým pomocníkom! Spoznajte 6 tipov, ako ho využiť netradične

kožená a smart kľučka

Zdroj: mp-kovania.sk

KOŽENÉ DETAILY

Ak preferujete prírodné materiály a nápaditosť je vaše druhé meno, určite by vás očarili kľučky s koženými detailmi. Rukoväť potiahnutá prírodnou kožou je nielen efektná na pohľad, ale hlavne veľmi príjemná na dotyk. Každý, kto chytí koženú kľučku na dverách, zostane na pár sekúnd prekvapený úplne novým pocitom na ruke pri otváraní dverí. Cena za honosné kľučky s koženými detailmi začína na 250 EUR za pár.

SMART UZAMYKANIE

Nadšenci moderných technológií a zjednodušovania si života určite ocenia kľučky s integrovaným zamykaním v rukoväti. Stačí jeden klik – zatlačenie tlačidla na kľučke – a dvere sú zamknuté alebo odomknuté. Nikdy nebolo ľahšie skryť sa pred celým svetom a mať chvíľku len pre seba. Za komfort je samozrejme nutné si priplatiť a inovatívne kľučky s jednoduchým SMART uzamykaním štartujú na cene 100 EUR za pár v závislosti od prevedenia a povrchovej úpravy.

Neprehliadni: Voľne stojaca vaňa: Čo by ste mali pred jej kúpou vedieť?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní