Čižmy na sezónu jeseň-zima. Naše 3 návrhy!

Čižmy na sezónu jeseň-zima. Naše 3 návrhy!

Či už sa rozhodnete pre sukňu, džínsy alebo šaty, niet pochýb, že čižmy sú módnym spojencom jesennej a zimnej sezóny. Od štíhlych členkových čižiem až po vysoké čižmy na platforme, ponúkame vám tri typy čižiem, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť, a rozhodne by nemali chýbať vo vašom tohtoročnom šatníku.

Tri najhorúcejšie trendy tejto sezóny

Trendová dámska obuv v roku 2022 zahŕňa celý rad štýlov a túto sezónu prináša niečo pre každého. Najlepšie zimné topánky sľubujú, že vás udržia v teple bez kompromisov vo vašom vzhľade. Neoddeliteľnou súčasťou trendov jesennej zimnej obuvi je práve univerzálny štýl topánok, ktorý sa hodí ku všetkému. Od silných motorkárskych topánok, okázalých čižiem na platforme, až po rôzne štýly čižiem nad kolená – dizajnéri vytvorili trendy obuv, ktorú môžete nosiť od neformálnych až po formálne príležitosti.

Zatiaľ čo klasický pár čiernych alebo hnedých topánok je základom každého dámskeho šatníka, v trendoch roku 2022 môžeme vidieť aj množstvo farieb odrážajúcich trend výrazného obliekania. Čím viac sa blížime k sviatočnej sezóne, tým viac môžeme očakávať aj štýlové zdobenia, výšivky a množstvo kovových detailov, ktoré vašim outfitom dodajú glam.

Trend číslo 1 – motorkárske čižmy

Jeden z najpopulárnejších trendov topánok roku 2022 sú motorkárske čižmy, ktoré sme mohli vidieť na módnych prehliadkach viacerých prémiových módnych značiek. Odolná silueta, ktorú propagujú, sa dokonale snúbi s praktickosťou a estetikou. Vznikla tak obuv, ktorá sa skvele spája so všetkým, od rôzneho druhu džínsov až po midi šaty. Ak chcete vylepšiť váš drsný vzhľad, spárujte vaše topánky s koženou bundou – vytvoríte tak celok, ktorý spolu perfektne štýlovo ladí. Ak chcete vyťažiť z tohto trendu čo najviac, stavte na vysoké čierne motorkárske čižmy s prackami. Pracky sú hitom tejto sezóny a dodajú tiež vašim outfitom šmrnc, ktorý vás odlíši od ostatných.

Pozri aj: Ako štóla na stôl dokáže oživiť a ozvláštniť výzdobu? Inšpiruj sa týmito TOP nápadmi!

dámska obuv

Zdroj: CCC

Trend číslo 2 – čižmy nad kolená

Čižmy nad kolená sú v móde už nejaký ten piatok. Dizajnéri a módni štylisti však neustále prichádzajú s novým spôsobom, ako ich nosiť. Túto sezónu sú čižmy nad kolená jedných z najdôležitejších štýlov topánok, ktoré vám v šatníku nesmú chýbať za žiadnych okolností. Tento vzhľad, ktorý je navrhnutý predovšetkým k šatám, je ideálny na spárovanie s minisukňou, midi sukňou s rozparkom odhaľujúcim nohy, ale rozhodne bude vyzerať dobre aj k úzkym džínsom.

Ak ste drobnejšej postavy alebo sa vám tento vzhľad zdá trochu vyzývavý, siahnite po kúskoch, ktoré sú o niečo menej výrazné. Dávajte si pozor na štýly nad kolená, ktoré siahajú tesne nad koleno, a nie až po stehno. Tie je potrebné spárovať so správnymi šatami a sukňami alebo ich nosiť na úzke džínsy.

Trend číslo 3 – čižmy na platforme

Čižmy na platforme sú veľkým trendom na obdobie jeseň/zima 2022. Aj keď podpätky môžu siahať až vysoko do nebies, hlboká predná platforma znamená, že výška nie je až taká strašidelná, ako sa zdá. Na druhej strane, tento druh topánok vám dokáže pridať mnoho centimetrov (často aj bez bolesti). Čižmy s hrubou podrážkou sa spájajú s 90-tymi rokmi, ktoré momentálne zažívajú veľký návrat. Môžete ich nosiť prakticky k čomukoľvek od spoločenských šiat až po kožené nohavice.

Navyše, čižmy na platforme sú tu už niekoľko sezón, čo naznačuje, že tento vzhľad bude ešte chvíľu trendy – nebojte sa preto investovať. Pre maximálnu všestrannosť uprednostnite neutrálne čierne a hnedé kúsky, ktoré sa hodia ku všetkému.

Nech už sa rozhodnete pre ktorýkoľvek z týchto troch trendov v oblasti dámskej obuvi, na CCC nájdete všetky. Vybrať si môžete z množstva farieb a rôznych strihov, takže každá dáma si dokáže daný trend prispôsobiť vlastnému vkusu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní