Keto diéta na chudnutie

Stravovací režim zameraný na redukciu hmotnosti, ktorý sa opiera o vysoký príjem bielkovín a obmedzenie sacharidov. Prečo by ste mali zvážiť keto stravu?

  • Rýchla strata hmotnosti
  • Jedlo konzumujete až 5-krát denne
  • Minimalizuje sa efekt jo-jo
  • Spálite tuk aj bez intenzívneho cvičenia
  • Potlačuje chuť na jedlo a kontroluje hladinu cukru v krvi

Okrem týchto výhod si mnohí ľudia cenia aj stabilizáciu energie a lepšiu reguláciu hmotnosti, čo sú ďalšie pozitíva keto stravovania k čomu slúži keto dieta. Je dôležité si však uvedomiť, že pred zahájením akejkoľvek diéty by ste sa mali poradiť s odborníkom alebo lekárom.

Strava založená na ketóze sa zameriava na vysoký príjem bielkovín a obmedzenie sacharidov, čo vedie k prechodu organizmu do stavu nazývaného ketóza. Počas ketónovej diéty sa telo odoberá energiu z tukových zásob, čo zvyšuje rýchlosť chudnutia.

Pre úspešnú ketónovú diétu je nevyhnutné výrazne obmedziť príjem sacharidov a cukrov. Denne by ste mali prijať maximálne 40 gramov sacharidov, aby sa udržala ketóza. Je tiež odporúčané jesť menšie porcie jedla a udržiavať primeraný pitný režim s konzumáciou nesladených tekutín. Plný efekt ketózy sa zvyčajne dosiahne po 2 až 3 dňoch dodržiavania stravy. Je však dôležité mať na pamäti individuálne potreby a poradiť sa s odborníkom pred zahájením tejto diéty.

Prisprav si aj: Zdravé ovocné smoothie 3-krát inak (videorecept)

Chia Shake

Zdroj: Depositphotos

Ako dosiahnuť stav ketózy?

V počiatočných 2 týždňoch je ideálne siahnuť po diétnych jedlách Chia Shake a konzumovať ich až 5-krát denne. Môžete si vybrať z rôznych možností, ako sú polievky, kaše, koktejly, palacinky alebo omelety v rôznych príchutiach. Postupne môžete do jedálnička zaradiť aj zeleninu a zdravé tuky obsiahnuté napríklad v avokáde, orechoch a iných.

S našimi účinnými diétnymi jedlami na chudnutie, Chia Shake, nemusíte trpieť hladom ani sa vyčerpávať cvičením, pretože ich môžete konzumovať až 5-krát denne. Tieto jedlá plne nahradia vašu bežnú stravu a sú bohaté na bielkoviny, vlákninu, minerály a vitamíny. Okrem toho chia semienka zabezpečia pocit sýtosti a pridajú zdravé omega-3 mastné kyseliny.

Bielkoviny obsiahnuté v diétnych jedlách Chia Shake pomôžu udržať svalovú hmotu a preferenčne budú spálené tukové zásoby. Je dôležité však dodržiavať vyvážený príjem a nezabúdať na rôznorodosť v strave.

Chia Shake proteínové jedlá vo forme kokteilov

Zdroj: profidiet.net

Keto diéta s Ketónovými Chia Shake

Produkty sú navrhnuté tak, aby nahradili cukor a sacharidy vysokokvalitnými bielkovinami, ktoré zaisťujú pocit sýtosti. Vďaka Ketónovej Chia Shake diéte nemusíte cvičiť ani sa trápiť hladom, pretože si môžete dopriať až 5x denne Chia Shake proteínové jedlá vo forme kokteilov, kaší, polievok a palaciniek.

Tieto ketónové jedlá Chia Shake sú plnohodnotnou náhradou stravy, bohaté na bielkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. Okrem toho chia semienka v produktoch poskytujú pocit sýtosti, hydratujú organizmus a pridávajú zdravé omega-3 mastné kyseliny, čo je dôležité pre celkové zdravie. Doprajte svojmu telu výživný a vyvážený jedálniček s Ketónovými Chia Shake produktmi.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE