Kuchynský robot vám pomôže aj pri receptoch pre deti

Ak hľadáte spôsob, ako zlepšiť stravovacie návyky vašich detí, riešením môže byť kreatívne jedlo. Inovatívne recepty, ktoré vám pomôže pripraviť kuchynský robot, môžu potešiť chuťové poháriky vašich detí a zároveň ich motivovať k vyskúšaniu nových potravín

Existuje mnoho spôsobov, ako zahrnúť kreatívne jedlo do stravy vašich detí. Môžete použiť rôzne kuchynské spotrebiče, ako sú mixéry, fritézy, alebo grily, aby ste vytvorili nové a zaujímavé jedlá. Výhodou je, že moderné kuchynské roboty značky Kenwood vedia všetky tieto spotrebiče nahradiť. Roboty tejto značky majú v príslušenstve viac ako dvadsaťpäť nadstavcov, s ktorými robot premeníte nozaj na čokoľvek, napríklad aj na zmrzlinovač, vďaka ktorému pripravíte vašim ratolestiam chutnú a zdravú zmrzlinu.

Využitie farebných a zdravých ingrediencií, ako sú ovocie a zelenina, môže pomôcť zlepšiť výživovú hodnotu jedla a zároveň udržať deti zdravé a aktívne. Kuchynský robot vám ich pomôže spracovať tak, aby aj tieto ingrediencie boli pre deti lákavé.

Pozri si aj: Rastliny pre šťastie v domácnosti a nové finančné príležitosti

Základné prípravy jedla pre deti s kuchynským robotom

Kuchynské roboty majú množstvo funkcií, ktoré uľahčujú prípravu jedla. Medzi základné funkcie patria miešanie, krájanie, strúhanie, mixovanie a hnietenie cesta. Väčšina robotov je vybavená rôznymi príslušenstvami, ktoré umožňujú rôzne funkcie.

Vďaka tomu, s kuchynskými robotmi môžete pripraviť množstvo kreatívnych a zdravých jedál pre vaše deti. Dodržiavaním základných bezpečnostných pokynov a používaním správnych funkcií robotov môžete zabezpečiť bezpečnú a úspešnú prípravu jedla a dokonca do prípravy môžete zapojiť aj vaše ratolesti.

Pozri si aj: Skladovanie cesnaku v mrazničke - TAKTO sa to má robiť!

kuchynský robot Kenwood

Zdroj: Kenwood

Kreatívne recepty pre deti

Ak hľadáte nové a inovatívne recepty, ktoré zaujmú vaše deti, máme pre vás niekoľko nápadov. S použitím kuchynských robotov môžete vytvoriť jedlá, ktoré sú nielen chutné, ale aj zaujímavé a zábavné pre vaše deti.

Jedným z dôležitých faktorov pri zdravom stravovaní je zahrnutie dostatku ovocia a zeleniny do jedálnička. Kuchynské roboty môžu pomôcť s prípravou týchto ingrediencií, ako napríklad nakrájaním alebo mixovaním. Týmto spôsobom môžete ľahšie zahrnúť ovocie a zeleninu do rôznych jedál a zabezpečiť, aby vaše deti mali dostatok vitamínov a minerálov.

 

kuchynský robot Kenwood

Zdroj: Kenwood

Na raňajky môžete pripraviť farebné palacinky. Použite kuchynský robot na miešanie cesta a pridajte do neho potravinové farbivo na vytvorenie farebných palaciniek. Vaše deti budú nadšené z toho, ako vyzerajú ich raňajky.

Prípadne môžete pripraviť omeletu v tvare zvieratka či jogurtové smoothie s ovocím. Použite kuchynský robot na rozmixovanie jogurtu a ovocia, veľmi rýchlo a ľahko vytvoríte kombináciu s dokonalou konzistenciou a vaše deti sa nebudú sťažovať na kúsky ovocia, ktoré by im mohli vadiť.

Vyskúšajte: Fantastický makový koláč s mascarpone a lesným ovocím (videorecept)

kuchynský robot Kenwood

Zdroj: Kenwood

Na obed si môžete pripraviť lososové hamburgery. Použite kuchynský robot na mixovanie lososa a pridajte k nemu vajce a strúhaný syr. Vytvorte zmes do tvaru hamburgra a opečte ich na panvici. Spoločne s deťmi si burger môžete poskladať a pridať suroviny, ktoré majú radi. Kuchynský robot môžete využiť aj ako krájač na zeleninu a spraviť si do burgru jemný šalátik.

Ďalším skvelým nápadom na obed, ktorý dokážete pripraviť pomocou kuchynského robota je mini pizza. Robot vám pripraví cesto, stačí mu dodať suroviny a on vypracuje dokonalé cesto. Potom si už pripravíte cesto s obľúbenými surovinami a chutný obed máte za chvíľku hotový. Pizza deti určite poteší.

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE