Tyčový mixér vynikajúci darček pre každú ženu

Nájsť ten správny darček pre ženu k meninám, narodeninám či pod vianočný stromček, nie je vždy jednoduché. Avšak čoraz viac žien preferuje praktické a kvalitné darčeky, ktoré im uľahčia každodenné fungovanie, vďaka čomu môžu viac času venovať sebe a svojim koníčkom.

Hľadáte darček pre ženu, ktorá trávi veľa času v kuchyni, miluje varenie a pečenie? V tom prípade je dobrou voľbou tyčový mixér s príslušenstvom. Tento praktický pomocník urobí z prípravy pokrmov zážitok a zároveň ušetrí veľa času i energie. Čím je výnimočný?

Odporúčame: Chlieb vo vajíčku 4x inak: Po každom si oblížeš prsty!

Ponorný mixér ako ideálny darček

Ponorný mixér už dávno neslúži iba na mixovanie. Dokáže krájať, sekať, miesiť, vytvoriť hranolky či dokonale rovnaké kocky, rozdrviť ľad, zomlieť kávu i koreniny. Je to všestranný pomocník, ktorý disponuje unikátnym dizajnom, vysokou kvalitou a inovatívnymi technológiami. Vďaka nemu pripravíte aj tie najzložitejšie jedlá jednoducho, ľahko a rýchlo.

Tyčový mixér MultiQuick je v ponuke v širokej škále modelov. Tie sa odlišujú výkonom, ovládaním a najmä kombináciou príslušenstva. Keďže každá žena je jedinečná, môžete jej vybrať na mieru presne taký ponorný mixér, aký potrebuje.

Varenie s inovatívnymi funkciami si užije každá gazdinka

Jednou zo skutočností, ktoré robia tyčový mixér výnimočným, sú inovatívne funkcie a pokrokové technológie. Ak ste donedávna ženu, ktorú chcete obdarovať, videli trápiť sa so spracovaním tvrdých surovín, s ponorným mixérom sa to stane minulosťou.

Tyčový mixér má čepele ActiveBlade s vertikálnym pohybom. Tie zmixujú aj extra tvrdé potraviny a ušetria až 40 percent námahy. Okrem toho má o 250 percent viac aktívnej reznej plochy, čo umožňuje získať až dvakrát jemnejšie výsledky mixovania. Opomenúť nemožno prídavnú čepeľ, ktorá zabezpečuje viac rezania pri otáčaní. To sa budúcej majiteľke tyčového mixéra zíde pri spracovávaní väčších kúskov potravín.

O tom, že ponorný mixér s príslušenstvom je ideálny darček pre ženu, svedčia aj jeho ďalšie technologické vychytávky. Väčšina bežných tyčových mixérov pri mixovaní špliecha, čiže potom je potrebné umyť nádobu, obkladačky či sporák. Pri ponornom mixéri MultiQuick tento scenár nehrozí. Je vybavený technológiou AntiSplash. Tá zabraňuje špliechaniu potravín do okolia, čo šetrí čas i energiu potrebnú na následné upratovanie.

Používanie tyčového mixéra je aj o komforte. Technológia SmartSpeed zaistí, že ponorný mixér sa ovláda stlačením jedného tlačidla. To znamená, že pri jemnom zatlačení mixujete jemne. Ak pritlačíte, spracujete aj tvrdé potraviny do požadovaného výsledku.

Ponorný mixér MultiQuick Braun bol navrhnutý v Nemecku a dôsledne testovaný vo všetkých fázach vývoja. Má výkonný a vysoko kvalitný motor. Prevádzka je tichá a nevytvára nadmerné vibrácie. Len pre zaujímavosť, za posledných 18 rokov bolo v továrni značky Braun vyrobených viac ako 60 miliónov ponorných mixérov.

Bude vás zaujímať:  Tipy na miešané kávové nápoje 5x inak

ponorný mixér

Zdroj: Braun

Vyberte variant s príslušenstvom, ktorý najviac vyhovuje

Každá žena je jedinečná. To vedia aj v spoločnosti Braun, a preto je ponorný mixér dostupný s rôznou paletou príslušenstva. Inovatívne nadstavce uľahčia prípravu pokrmov, šetria čas i energiu a vďaka nim jedlo na tanieri vyzerá dokonalo.

K dispozícii je napríklad sekací nadstavec. Ten je určený na sekanie a mletie cibule, mäsa či tvrdého syra. Jedným zo všestranných nadstavcov je food procesor. Je vhodný na sekanie, krájanie, miesenie či krájanie na slížiky. Jeho súčasťou je kuchynský robot a praktická miska, ktorá má chránič proti špliechaniu.

Krájač na kocky premení v priebehu niekoľkých sekúnd potraviny na rovnaké 9-milimetrové kocky. Nadstavec na mletie kávy a korenia zabezpečí vždy čerstvo zomletú kávu a bylinky, ktoré dodajú jedlám dokonalú arómu.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE